Aktivér sporing

Sporing er en måde at registrere detaljerede oplysninger om programmets aktivitet på. Eksperterne fra Kasperskys kundeservice bruger sporingsfiler til fejlfinding af problemer. Du kan aktivere begivenhedslogføring for programmet til at oprette sporingsfiler, og sende dem til kundeservice, hvis det er nødvendigt. Som standard er logføring af programbegivenheder deaktiveret.

Aktivér logføring af data til sporingsfiler

Vigtigt: Slå kun sporing til, når en ekspert fra kundeservice beder dig om at gøre det.